Del 6 al 15 d’abril de 2021
Gaudeix de la bona alimentació
#Menjacomvius
L’estalvi està en el preu
16,95
LLOBARRO D’ESTUARI
PARC DE DOÑANA
Alcampo Producció
Controlada
Peça 800 g aprox.
El kg.
Cuina com un Xef
Descobreix
aquesta deliciosa
recepta
escanejant el QR.
Llobarro amb salsa de
formatge blau i magrana
ELABORACIÓ:
1
2
Assaonar el llobarro a
lloms i sense espines.
Reservar.
Coure lentament el porro,
agregar-hi el vi, deixar
evaporar l’alcohol. Afegir
la llet evaporada i el formatge.
Coure 15 minuts a foc suau i
triturar.
3
Fer rodolar la magrana
damunt la taula de cuina,
obrir-la per la meitat i
desgranar-la damunt d’un bol,
colpejant la pell amb el revers
d’una cullera. Barrejar-la amb
l’escarola, amanir amb all sec,
sal, oli i vinagre.
La teva compra a la teva botiga i també a alcampo.es
#MenjaComVius
4
Daurar els lloms de
llobarro pel cantó de
la pell fins a deixar-los
extracruixents. Servir-los coberts
de salsa de formatge, amb
l’escarola amanida i herbes
fresques.