Oferta del 15 al 21/04/2021
Orada
PEIXATERIA
300/400 g
Saborsb
mar
PRODUCTE
RECOMANAT
2'99
FRESC
€/unitat
Està
DALLÒ MÉS BO
MES BO
euina fàcil
Orada al forn
Ingredients:
Navalla Holandesa
1 fulla de llorer
Anelles de potón
malla 500g aprox
2 Orades
patates
pebre negre
799
325
1/2 ceba
1 llimona
1 gra d'all
75 ml. de brou de peix
sal
1 raig de vi blanc
oli
€/quilo
€/malla
Preparació:
1. Rentem i tallem les patates en làmines.
Tallem la ceba en juliana i laminem l'all.
2. Tirem oli en una paella, afegim les patates,
DESCONGELAT
FRESC
la ceba, l'all i el llorer. Salpebrem i deixem uns 5 minuts
a foc mitjà.
3. Traiem tot i ho posem en el fons d'una font en la qual
posterioment posarem les orades.
4. Rentem bé les orades i assequem. Demanarem en la
peixateria que ens les netegin i preparin per a fer-les al
forn i que li facin dos talls al llom.
6. Posem les orades en la font sobre el llit de patata i
ceba. Les salpebrem i introduïm mitja rodanxa de llimona
en cadascun dels talls del llom.
7. Posteriorment les reguem amb el suc de mitja llimona,
el raig de vi blanc i el brou de peix.
8. Introduïim la safata en el forn que prèviament haurem
Rossellona
Llagostí cru
30/40 Ecuador
escalfat a 200°.
malla 500 g aprox
Deixem enfornar entre 15-20 minutos.
399
1199
9. Servim l'orada acompanyada de les patates i la ceba.
Bon profit!
€/quilo
FRES C
DESCONGELAT
Màxima frescor, de la mar a la taula
Oferta vàlida només en botigues amb seció de peixateria assistida